A mosódiólabda előnyei, használata

A mosódiólabda többet nyújt, mint a hagyományos mosódió

Összegyűjtöttük a leginkább figyelemre méltó előnyöket, amelyekkel a mosódiólabda lekörözi a hagyományos mosódiót.
Egyszerűbb a használata
A Mosódió Labda használata lényegesen egyszerűbb, mint a hagyományos mosódióé. Végre megszűnik a mosódiószemek számolgatása, zacskózgatása. A labda azonnal felhasználható, a mosás indítása egyszerű - csak be kell dobni a dobba, mint egy mosókapszulát.
Színfogó tulajdonsága van
A szivacsok színfogó tulajdonsággal is bírnak, így a Mosódió Labda erőteljes színű ruhák mosására is megnyugtatóan alkalmazható.
Végig a dobban marad
A szivacsoknak köszönhetően a Mosódió Labda nem fog kivetődni a mosógép ajtajának gumitömítéséhez, hanem mindvégig a ruhák közt marad, teljesítve feladatát.
Egyszerűen követhető a mosások száma
A szalagon lévő pöttyök jelölésével a mosások száma könnyen követhető. Közvetlenül a mosás előtt tegyünk golyóstollal egy „x” jelet a pöttyre. A tinta nem oldódik le a mosás alatt, így jól látható, hogy hány alkalommal használtuk a No1 Mosódió Labdát.
Egyszerűen tárolható
A szalag megkönnyíti a Mosódió Labda tárolását is, mivel az a szalagnál fogva alkalmas helyre könnyedén kiakasztható.
Szellőzik, nem dohosodik
A Mosódió Labda a mosás végeztével a hálón keresztül könnyen szellőzik, így nem fordulhat elő, hogy növényi mosóanyag bedohosodik.
Friss illatok a mosás után
A ruhák és a mosógép ettől kezdve nem dohosodik, így ha a mosás után azonnal nem is tudjuk kivenni a mosógépből, a ruha akkor is kellemes, frissen mosott illatot áraszt.
Balance System technológia
A tisztított mosódiószemeket egyedi Balance System technológiával kezeljük, ami erősíti a mosódió mosóhatását, és megszünteti a mosódió furcsa, savanykás szagát. Gátolja a lefolyóban a baktériumok elszaporodását, kezeli az elhasznált vizet, ami a környezetünkben jótékony hatású felépítő folyamatokat indít el. A Balance System technológiának köszönhetően a mosódió hosszú időn keresztül illatos marad, a mosás során erősíti a szövet szálait, sőt óvja a mosógépet,mert antikorróziós hatása van.
mosódiólabda

Használati útmutató a mosódiólabdához. Ennyire egyszerű!

Ha átfutod ezeket az ábrákat, magad is láthatod, hogy a mosódiólabda használata gyerekjáték.
mosódiólabda használata
Tegyél egy X-et golyóstollal a memóriaszalagra, hogy követni tudd, hányadik mosást indítod az adott labdával!
mosódiólabda, egészséges mosás
Tegyél 1 db Mosódió Labdát a mosógépbe a ruhák közé! Ennél egyszerűbb már nem is lehet.
mosás mosódiólabdával, mosódió
Indíts el egy energiatakarékos rövid vagy normál programot, amin a Mosódió Labda hatékony és gazdaságos.
mosódió mosás
A Mosódió Labdát a program befejeztével vedd ki, és akaszd a dobozán található fülre, ahol könnyen szellőzik.

A mosódiólabda sokáig tart! De vajon meddig?

A mosódiólabda számos előnnyel szolgálja kényelmedet, amelyek miatt érdemes használnod.

Teszteredményeink szerint egy labda egyszerre 9 kg ruha mosásához is elegendő mosódiót tartalmaz, és átlagosan 5 alkalommal felhasználható. Ebből kiszámolhatod, hogy a 25 darabos csomaggal 125 alkalommal moshatsz, akár 125-ször 9 kg ruhát. Hűha, ez kitart egy darabig!

Javasoljuk, hogy amikor áttérsz az egészséges mosásra, tisztítsd meg a mosógépedet a benne meglapuló szennyeződésektől, lerakódásoktól, vegyianyag-maradványoktól, nehogy azok a mosódióval történő mosás közben feloldódjanak a gép belsejéből, és a ruhákra tapadjanak. Mosógéped megtisztításához a No1 Mosógép Méregtelenítőt ajánljuk!

Kövess bennünket, légy a barátunk!

Hozzád hasonlóan jelen vagyunk a közösségi médiában. Látogass meg bennünket, olvasd el híreinket ott is!

Üzenet küldése
Az alábbi mezők kitöltésével azonnal elküldheted nekünk kérdésedet, üzenetedet. Kollégánk hamarosan válaszol, vagy visszahív!