Hogyan készül, mit tartalmaz a mosódió labda?

A mosódió korábbi jótékony hatását innovatív újítással megtöbbszöröztük

Olvasd el, hogyan készül a mosódió labda, milyen részekből épül fel, és miért lesz ez Számodra tökéletes választás, ha az egészségesebben szeretnél mosni, vigyázva saját magad és családod egészségére!

Nézd meg, mit tartalmaz a mosódiólabda!

Itt megszámoztuk a különböző részeket, és a jobboldalon pedig olvasd el a számhoz tartozó leírást! mosódiólabda
1. A mosódió
Az indiai mosódió (Sapindus Mukorossi) a szappanfélék családjába tartozó fa termése. Ez a különleges fa a Himalája lábánál, India és Nepál területén őshonos. A szappanfa termése csonthéjas, a gyümölcsöt egy szilárd külső héj veszi körül, ami bővelkedik szaponinokban. A szaponin egy felületaktív anyag, ami vízzel kölcsönhatásba lépve habzani kezd, így kiválóan alkalmas a ruhák mosására. Ebből a gondosan válogatott és megtisztított mosódióhéjból 7-8 szemet (20-22 gramm) csomagolunk egy labdába.
2. Balance System technológia
A tisztított mosódiószemeket egyedi Balance System technológiával kezeljük, ami erősíti a mosódió mosóhatását. Gátolja a lefolyóban a baktériumok elszaporodását, kezeli az elhasznált vizet, ami a környezetünkben jótékony hatású felépítő folyamatokat indít el. A Balance System technológiának köszönhetően a mosódió hosszú időn keresztül illatos marad, a mosás során erősíti a szövet szálait, A BS Technológiának köszönhetően a No1 Mosódió Labda óvja a mosógépet, antikorrozív hatású.
3. Szivacskockák
A mosódiószemek mellé 25-30 db színes szivacskockát töltünk, amit a csomagolóanyag labda formában vesz körül. A szivacskockák fokozzák a mosódióból meleg víz hatására kioldódó szaponin habzását, így növelik a mosás hatékonyságát. A szivacsoknak köszönhetően a Mosódió Labda nem fog kivetődni a mosógép ajtajának gumitömítéséhez, hanem mindvégig a ruhák közt marad, teljesítve feladatát. A szivacsok színfogó tulajdonsággal is bírnak, így a Mosódió Labda erőteljes színű ruhák mosására is megnyugtatóan alkalmazható.
4. Háló
A háló a mosódiószemeket egyben tartja, ugyanakkor a szaponin könnyedén kioldódik. A Mosódió Labda a mosás végeztével a hálón keresztül könnyen szellőzik, így nem fordulhat elő, hogy növényi mosóanyag bedohosodik.
5. Rézkapocs
A hálót összefogó rézkapocs jól záródik, nem akad a ruhákba, a réz ráadásul antibakteriális hatással is rendelkezik.
6. Pöttyös memóriaszalag
A szalagon lévő pöttyök jelölésével a mosások száma könnyen követhető. Közvetlenül a mosás előtt tegyünk golyóstollal egy „x” jelet a pöttyre. A tinta nem oldódik le a mosás alatt, így jól látható, hogy hány alkalommal használtuk a No1 Mosódió Labdát. A szalag megkönnyíti a Mosódió Labda tárolását is, mivel az a szalagnál fogva alkalmas helyre könnyedén kiakasztható.
7. "Original" matrica
Az eredetiséget, a minőségellenőrzést igazoló matrica. Használat előtt távolítsd el!

Emlékezz rá, hogy a mosódiólabda:

Őrzi bőröd, szervezeted egészségét, a sajátodat és és egész családodét

Az egészséges mosás azt jelenti, hogy olyan, természetes eredetű mosószert használunk, ami nem tartalmaz az egészségre ártalmas kemikáliákat, nem irritálja a bőrt, nem allergizál, nem terheli a szervezetünket.

A No1 Mosódió Labdával egészségesen moshatsz, mert a mosódiót évszázadok óta használják. Nem véletlenül!

  • természetes eredetű mosószer
  • nem rombolja feleslegesen egészségedet
  • kíméli a bőröd, a környezetet, és a ruhákat
  • sőt, a mosógépet is!

Kövess bennünket, légy a barátunk!

Hozzád hasonlóan jelen vagyunk a közösségi médiában. Látogass meg bennünket, olvasd el híreinket ott is!

Üzenet küldése
Az alábbi mezők kitöltésével azonnal elküldheted nekünk kérdésedet, üzenetedet. Kollégánk hamarosan válaszol, vagy visszahív!