Gyakran feltett kérdések

A No1 Mosódió Labda piaci bevezetése során összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, amelyeket a vásárlók a leggyakrabban megkérdeznek. Ha Te is elolvasod ezeket, megismerheted a legfontosabb információkat. Ezért tájékozottan, felkészülten térhetsz át a No1 Mosódió Labdával történő egészséges mosásra!

1Mi a No1 mosódió termékcsalád?
Mosódió alapú mosószerek és mosási kiegészítő termékek, amelyek segítségével egészségesen és kényelmesen moshatunk.
2Mi az az egészséges mosás?
A vegyi mosószerek káros hatással vannak az egészségünkre, mert a mosószermaradványok a testünkön viselt ruhából a bőrön át felszívódnak a szervezetbe, és más 10 perc után kimutathatóak a véráramban. Az egészséges mosás során azonban nem terheljük a szervezetünket kemikáliákkal, mert nem marad káros vegyszermaradvány a ruhán. A mosódió hatóanyaga ugyanis természetes eredetű, ártalmatlan, nem irritál.
3Mi az a mosódió?
A mosódió egy Délkelet-Ázsiában honos fa termése, amit Indiában és Nepálban évezredek óta használnak mosásra és tisztításra.
4Hogyan mos a mosódió?
A mosódió héjából meleg víz hatására szaponin oldódik ki, ami, mint a neve is mutatja, egy szappanszerű anyag, ami oldja a szennyeződéseket.
5Miért jobb a No1 Mosódió Labda, mint a sima mosódió?
A mosódió használata nagyon körülményes. Textilzsákba kell kötni, jegyzetelni, hányszor mostunk vele, a textilzsák esetleg kioldódik vagy kiül a mosógép ajtajába, mosás után ki kell venni a diókat a textilzsákból, megszárítani stb. Ha nem vesszük ki idejében a mosógépből, bedohosodhat.
Ráadásul a mosódióval mosott ruhának vizesen van egy kellemetlen, csípős, savanyú szaga.

• A No1 mosódió-labda használata ezzel szemben gyerekjáték. Csak be kell dobni a mosódobba a ruhák közé, mint egy mosókapszulát, és már indulhat is a mosás.
• Egy labda 5x használható, és a mosások száma jól követhető, mert a labda szalagján található pöttyökön be lehet jelölni mosás előtt, hányadszor mosunk vele.
• A szivacskockák fokozzák a szaponin habzását, így a No1 mosódió-labda mosóhatása is jobb, mint a sima mosódióé.
• Ráadásul a No1 mosódió-labdában a mosódiószemeket egy magyar szabadalommal, a Balance System technológiával kezelték, ami szintén segíti a mosást, elveszi a mosódó kellemetlen szagát, sőt kellemes illatot biztosít.
• A mosás végeztével sem kell sietni a mosógép kipakolásával, mert nem büdösödik be benne a ruha
6Mi az a Balance System technológia?
A B.S. technológia egy magyar szabadalom, amit egyébként más területeken már használnak, pl. alomszagtalanításra, szennyvíztisztításra.
A BS. technológia lényege, hogy olyan mikroorganizmusokkal kezelik a mosódiót, amik együtt jótékony hatást fejtenek ki. A mosódió kezelésére használt jótékony baktériumok és gombák „eszik” a koszt, semlegesítik a kellemetlen szagokat, sőt, arról is gondoskodnak, hogy a mosódió magába szívja azt a növényi illatanyagot, ami a No1 mosódiólabdával mosott ruhák kellemes illatát adja.
7Hogy kell használni a No1 Mosódió Labdát?
Az első használat előtt tanácsos alaposan kitisztítani a mosógépet, mint ahogy a szervezetünket méregtelenítjük tavasszal. A mosódió ugyanis folyamatosan oldja a mosógép belsejéből a szennyeződéseket, lerakódásokat. A vízben lebegő szennyeződés ronthatja a mosás hatásfokát, és rárakódhat a mosott ruhára is. Ez akár látható, sárgás elszíneződés formájában is jelentkezhet. Az egészséges mosásra való áttérés előtt tehát használjunk mosógéptisztítót. Legalkalmasabb a mosógép kitisztítására a No1 Mosógép Méregtelenítő.

A mosódiólabda használata nagyon egyszerű:
• jelöljük be a memóriaszalag pöttyein, hányadik mosást fogjuk elindítani az adott mosólabdával
• tegyük a mosódiólabdát a dobba, a ruhák közé • indítsuk el a programot
• a program végeztével pakoljuk ki a mosógépet, a nedves labdát pedig akasszuk alkalmas helyre száradni.
8Mennyi ruhát lehet kimosni egy No1 Mosódió Labdával?
Egy labdával min. 5x lehet mosni, egyszerre max. 9 kg ruhát.
9Hogyhogy nem mosódnak le a memóriaszalagról a jelölések?
A mosódiólabda memóriaszalagján található pöttyök olyan speciális festékkel készültek, amely megköti a golyóstoll tintáját, ezáltal a jelölések mosás után is jól láthatóak maradnak. Így jól követhető, hogy hányszor használtuk már a mosódiólabdát.
10A No1 Mosódió Labda csak a Folteltávolító Aktivátorokkal együtt használható?
Az Aktivátorok erősen szennyezett ruha vagy makacs foltok esetén szükségesek. Átlagosan szennyezett ruha esetén, vagyis a mosások 80%-ánál elegendő a maga a mosódiólabda.
11Mi a különbség a FEHÉR és a SZÍNES folteltávolító Aktivátorok között?
A No1 Aktivátor Fehérben magas a fehérítőszer aránya, így a makacs szennyeződések és foltok oldása mellett szépen fehérít is. A No1 Aktivátor Színes kíméli a színeket, miközben eltávolítja a makacs szennyeződéseket.
12Kell öblítőt használni a No1 Mosódió Labda mellé?
A Mosódió Labda használata során nem keletkeznek káros mosószer-lerakódások a ruhán, mint a vegyi mosószerek esetében, így csak azért, hogy ezeket semlegesítsük, nem szükséges öblítőt használni. Azonban sokak számára fontos, hogy illatos legyen a tiszta ruha. Nekik ajánljuk a No1 Mosóparfümöket, amik magas koncentrációban tartalmaznak növényi eredetű, bőrbarát illatanyagokat.
13Kell vízlágyítót használni a mosódió-labda mellé?
Nem szükséges vízlágyítót használni, sőt a termék óvja a fűtőszálat.
14Milyen gyakran kell a Méregtelenítőt használni?
Fontos, hogy tiszta mosógéppel kezdjük el az egészséges mosást, ezért a No1 Mosódió Labda első használata előtt tanácsos a Méregtelenítővel megszabadítani a mosógépet a vegyi mosószerek és öblítők okozta lerakódásoktól.
A későbbiekben havonta-kéthavonta javasoljuk a termék használatát, mert tisztán tartja a mosógép alkatrészeit, vízkőoldó hatásánál fogva óvja a fűtőszálat, sőt a Balance System mikrokultúra jótékony hatásának köszönhetően a lefolyóban szagtalanít, a csatornába kerülve tisztítja a szennyvizet.
15Mi a különbség a Classic és a Baba termékek között?
Mivel a babák körül sok folt keletkezik, a Baba termékek erősebb mosóhatással rendelkeznek, viszont kevesebb illatanyagot tartalmaznak, hogy még kíméletesebbek legyenek a babák érzékeny bőréhez.
16Kiknek ajánljuk a No1 Mosódió Termékcsaládot?
Mindenkinek, akinek fontos az egészség megőrzése, akik nem akarják feleslegesen terhelni a szervezetüket vegyszermaradványokkal. Különösen ajánljuk a termékeket kismamáknak, babáknak, érzékeny bőrűeknek, bőrproblémákkal, allergiával küszködőknek.
17Hol gyártják a No1 Mosódió Termékcsaládot?
A No1 Mosódió Termékcsalád magyar fejlesztés eredménye. A mosódiót természetesen Indiából hozzuk be, mert nálunk nem terem meg, de a feldolgozás, a termékek gyártása Magyarországon folyik, magyar embereknek munkát biztosítva.
18Hol kapható?
Keresd a nagyobb élelmiszerüzletekben (Tesco, Reál, Coop). a drogériákban (Rossmann), a bioboltokban, vagy vásárold meg online a Rossmann, A a Herbaház vagy a Bijó webshopjában!

Szívesen megkérdeznél valamit? Tedd meg most!

Az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheted kérdésedet hozzánk. Kollégánk hamarosan válaszol!

Üzenet küldése
Az alábbi mezők kitöltésével azonnal elküldheted nekünk kérdésedet, üzenetedet. Kollégánk hamarosan válaszol, vagy visszahív!