Korábbi vevők véleménye, orvosi ajánlás

Akik áttértek az egészséges mosásra, jó szívvel gondolnak a mosódiólabdára.
A Gyermekorvos is ezt ajánlja, olvasd el részletesen!

Gyermekorvosi ajánlás:

Jó szívvel ajánlom!

Rendelőmbe egyre több kis páciens érkezik valamilyen bőrallergiával, kiütéssel, irritációval, ekcémával. Ezekért az allergiás tünetekért, mint például az atópiás dermatitis veleszületett bőrproblémáiért, az immunsejtek és a memóriasejtek túlzott aktivitása felelős. Sajnos az immunmemóriába íródó adatok egész életünkön át megőrződhetnek, így újra és újra, egyre rövidebb időközönként betegítik meg a pácienst. Mindezek miatt tünetmentesíteni tudunk, de véglegesen meggyógyítani sajnos nem. A picik diétáztatását akkor javaslom, ha vérvétellel konkrétan kimutatták az allergént.

Amit igazán fontosnak tartok, az a bőr semleges környezetének megteremtése, vagyis a vegyi anyagokkal súlyosan terhelt fürdetőszerek, antibakteriális szappanok, testápoló krémek, mosó- és öblítőszerek kiiktatása. Főleg a mosószereket és öblítőket tartom veszélyesnek gyermekeink egészségére. Az alacsony vízfelhasználással működő modern mosógépek is hozzájárulnak, hogy a ruhában benne maradnak például a „sodium laureth sulphat”, vagy a mesterséges illatanyagok maradványai. Mindezek a ruhából izzadás hatására kioldódnak és allergiás reakciókat okoznak. Ha van rá mód, érdemes ezért az illatanyagok, tartósítószerek, vegyi anyagok mennyiségét minimálisra csökkenteni. Olyan természetes szerek, mint a mosódió gyakran alkalmasak az erős vegyi anyagok kiváltására, ugyanolyan hatásfok mellett.

Épp ezért jó szívvel ajánlom a No1 Mosódió Labda Baba természetes növényi mosóanyagot és az ezt kiegészítő No1 Mosódió Aktivátor Fehér Baba és a No1 Mosódió Aktivátor Színes Baba bőr és környezetbarát hatóanyag tartalmú Aktivátorokat Fehér és Színes ruhák mosásához.

Ezzel mosva a ruháikat csökkentik gyermeküknél már kialakult tünetek erősségét, vagy teljes egészében elkerülhetik azt.
Dr. Farkas Enikő, gyermekorvos

Korábbi vevők véleménye, lapozd át őket!

 • A munkahelyemen gyakran kell viselnem fekete-fehér szín-összeállítású ruhákat, egyébként a fekete ruhákat nagyon kedvelem, és szeretem a ruháim igazi fekete színét megőrizni. Sajnos a fekete ruhákhoz való mosószerekre allergizált a bőröm, így már egy ideje sima szappanos vízben, kézzel mostam, és ecetes vízben öblítettem. Ezzel viszont az a baj, hogy sokat kellett kézzel mosnom, és vasaláskor erősen érződik az ecet illata. A mosódió Labda minden problémámra megoldás, hiszen nem hogy nem fakítja, de nagyon szépen élénkíti is a fekete színt. Nagyon kritikus vagyok ezen a téren (is), de bátran ajánlom mindenkinek, aki bőrbarát módon szeretné megőrizni imádott fekete ruhái szépségét!
  R. Beáta
  Polgár
 • Éljenek a Mosódió Labda felhasználók! Én eddig nem sokat törődtem azzal, hogy valami bőrbarát vagy sem, számomra egy terméknek csak az ára volt fontos. Sajnos ennek igen keményen megfizettem az árát, mert olyan súlyos bőrallergiám lett, ami egy idő után ekcémás bőrbetegségbe csapott át. Sohasem gondoltam volna, hogy mindezt a válogatás nélkül megvásárolt mosószereim okozhatták. Egy alapos kivizsgálás mellett döntöttem, ami egyértelműen kimutatta a kemikáliák jelenlétét a véremben, vagyis állandó mérgezésnek tettem ki magamat minden nap azzal, hogy felvettem a mosószerekkel mosott ruháimat. Mindez döbbenetes felismerés volt a számomra, de a bőrgyógyászom megnyugtatott,hogy mindez kezelhető abban az esetben, ha ezentúl a mosószereimet organikus mosóanyagra, pl. mosódióra, cserélem. Lázas kutatásba kezdtem az organikus mosási lehetőségeket keresve, és rátaláltam a számomra teljesen ismeretlen mosódióra, amiről mára elmondhatom, a természet patikájában megtaláltam a nekem megfelelő gyógyszert, ami 4 hónap leforgása alatt teljesen megszabadított a kínos bőrbetegségemtől. A No1 Mosódió Labda számomra egy csoda, mert minden tekintetben tudatformáló, mégis egyszerű és számomra rendkívül hasznos. Szégyellem magam korábbi tudatlanságom miatt, mert pont egy olyan természetes növény segített meggyógyulni, aminek az élőhelyére, magára a környezetre eddig nem figyeltem. Csak remélni tudom, hogy rossz példámból tanulva mások nem válnak a vegyipar allergiás áldozatává! Köszönöm, hogy itt megoszthattam! Éljen a Természet! Éljenek a Mosódió Labda felhasználók!
  V. Veronika.
  Eger
 • A Mosódió Labda nekem azzal lett szimpatikus, hogy egyértelművé tette számomra a mosódió használatát. Korábban is próbálkoztam vele, de túl komplikáltnak véltem, így inkább visszatértem a mosószerekhez. 3 gyermekes anyuka vagyok, és mindig előnyben részesítettem a környezetbarát, de ugyanakkor praktikusan működő dolgokat, hiszen a gyerekek mellett nem sok időm jut arra, hogy valaminek a használatával hosszú időt töltsek. Ezt a No1 Mosódió Labdát a kisbabát váró sógornőm kezdte el használni, és nekem is hozott belőle, hogy próbáljam ki, mert ő meg van vele elégedve. Azért figyelt fel a Mosódió Labdára, mert mindig valamilyen egyszerűbb és újszerű megoldást keresett a mosódióval való mosással kapcsolatban. Én azonnal ki is próbáltam, betettem a mosógépbe ruhák közé, és elindítottam a mosást. Nem használtam hosszú programot sem, a tiszta és friss végeredmény teljesen meglepett! Először a Mosódió Labda doboz (10db) tartalmát a sógornőmmel ketten használtuk el, és így is nagyon kiadós volt. Azóta már a Mosódió Aktivátort is lelkesen használom, örülök, hogy egy olyan környezetbarát megoldásra találtunk, amivel a gyermekeinknek példát mutathatunk a mosás terén is.
  B. Nóra
  Szeged
 • A mosódiót én is régóta használom, mert szeretem a környezettudatos dolgokat előnyben részesíteni. Én magam is megpróbálok egészségesen élni, ezért odafigyelek a környezetemre is - amennyire csak lehet-, miattam ne szennyeződjön. A Mosódió Labdában az tetszett a legjobban, hogy könnyen bejelölhető, amikor használom. Mivel 1 labda 5x felhasználható, nem kell észben tartani (bár én általában jegyzeteltem), amikor beteszem a mosógépbe mosni. Szeretem a praktikus dolgokat, és az is jó benne, hogy a mosódó szappantartalma a szivacsokkal együtt jobban hasznosul, ahogy észrevettem a mosódió sokkal jobban habzik. Ez nagy előny, mert így hatásosabb a mosás! Én könnyen megtanultam használni, a dobozon lévő utasítás nagyon egyértelmű. Már a kislányom is rajong érte! Csak gratulálni tudok hozzá!
  B. Gabriella
  Székesfehérvár
 • Már minden hypoallergén mosószert kipróbáltam, csakhogy a kislányom bőrén jelentkező allergiás kiütéseket megszüntessem. A gyermekorvosunk egyértelműen mosószer-allergiát állapított meg, és javaslatára áttértünk a mosódióval való mosáshoz. Én még a vödrös kiszerelést vásároltam meg, aminek a vászonzacskós felhasználása számomra igen macerás volt. Sok esetben kigurultak a szemek a ruhák közé, a mosás végén úgy kellett összeszedegetni, vagy már az első 10 percben le kellett állítanom a mosást, mert a vászonzacskó kiült az elöltöltős mosógépem nyílásához. Előfordult az is, hogy a ruhákat nem tudtam rögtön a mosás végén kivenni a mosógépből, így a mosódió barna foltot hagyott a ruhán, ráadásul a ruhák kicsit dohos szagúak lettek. Ekkor mindig újra kellett indítani egy rövid mosási programot, amitől nem voltam túlzottan boldog. Lényeg az, hogy mégis kitartó voltam, és 2 hónap leforgása alatt a kislányom bőréről eltűnt az allergia, ami nagy boldogsággal töltött el. A mosódió bizonyította barátságos természetét, és szó szerint meg gyógyította a kislányom allergiás bőrét! Azóta is mosódiót használok, de már az új No1 Mosódió Labda változatát, amivel számomra most már élmény a mosás. A Mosódió Labdával együtt az Aktivátorokat is tudom használni, semmilyen allergiát nem okoz, igaz, hogy én mindenből a Babás változatot veszem, ami még kíméletesebb. A tapasztalataimat már nagyon sok ismerősömnek elmondtam, és örülök, hogy az új Mosódió Labdával sokkal könnyebben és hatékonyabban lehet mosni. Nagyon jó találmány, köszönjük!
  Cs. Nikolett
  Budapest
 • Mikor megláttam a No1 Mosódió Labdát, rövid időn belül kipróbáltam, mert nagyon kíváncsi voltam rá. Az eredmény hihetetlenül meglepett, mert egy teljesen új megtapasztalásban volt részem, mint eddig. A ruhák puhák, szép tiszták, és az illatuk olyan természetesen friss lett. Én nem használok öblítőket, leszoktam még akkor, mikor a gyerekek kicsik voltak, mert mindenre allergiás volt a bőrük. A ruhákon nem azt az érdekes mosóporillatot éreztem, mikor a ruhákat kivettem, hanem csak egyszerűen FRISS volt, ami nekem nagyon tetszett. Bárcsak akkor lett volna ilyen megoldás a mosásra, mikor a gyermekeim kicsik voltak, nem küszködtem volna annyit a mosással, mert semmilyen mosószert nem viseltek el. Én biztos, hogy ezentúl csak ezt fogom vásárolni! Csak ajánlani tudom.
  Nagyné K. Anna
  Nyírbátor
 • Már négyszer mostam a Mosódió Labdával, fehéret, színeset, nagyon jók a tapasztalataim! Igaz, hogy nem koszoljuk el annyira a ruháinkat, hiszen egész nap ülő munkát végzek, és a kisfiam is kinőtt már abból a korból, hogy minden ruhadarabja pecsétes legyen. A Mosódió Labda dobozán lévő szöveg hívta fel a figyelmem arra, hogy nem minden esetben igényelnek ruháink vegyi tisztítást, és felismertem, hogy ez valóban így van a mi esetünkben is. Lényegében azért mosok, mert a ruháinkat egész nap viseljük, és frissíteni szeretném, és nem azért mert nagyon koszosak. Most már sajnálom, hogy erre korábban nem figyeltem fel! Örülök, hogy ezentúl gazdaságosabb és egészségesebb módon fogom végezni a mosást. A vegyi mosás maradjon a RUHA-TISZTÍTÓK dolga! Még valami, a Mosóparfümökből is csak pár csepp kell, az illatuk betöltik az egész házat. Az én nagy kedvencem a Rózsa, vagyis a Királynők!
  H. Angéla
  Nyíregyháza
 • Mikor megvásároltam a mosódió labdát, és a mosóparfümöt, már másnap reggel ki is próbáltam, és azóta is csak dió,dió ,dió …..Bevallom őszintén, volt bennem először egy kis kételkedés, de az első mosással köddé is vált. Hihetetlen, hogy ilyen hatékony mosóereje legyen pár kis diónak. Egyszerűen csodás! Az öblítőkről is csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Első alkalommal a Holdfényes éj és a Királynők Parfümöt vásároltam meg. Először is az illat olyan volt, mintha thai masszázsszalonban járnánk, egyszerűen finom, tiszta ,légies. Minden túlzás nélkül ÉLMÉNNYÉ VÁLT A MOSÁS !!! Az egész lakást átjárják ezek a mesés illatok, és a ruhákban is tartósan megmaradnak. Még a férjem és a fiam is megjegyezték, hogy mi ez a finom illat, pedig ha valakiket nem érdekel a mosás, akkor azok ők. Korábban ilyesmit nem hallottam tőlük. Aztán megjegyezték, hogy az eddigieknek olyan egyformán semmilyen illata nem volt, míg itt “parfümös illatfelhőkről“ beszélhetünk. Míg eddig az erős vegyszerillat keringett a lakásban annak ellenére, hogy próbáltam egyre inkább zárt térben szárítani, hogy ne lélegezzük be, mert köztudott, mennyire káros, de úgy van vele az ember, hogy mosni csak kell! Aztán később egymás után megvásároltam még a másik 3 illatot, amelyekből a Baba kamilla Sensitive-re azt mondtam: ez az én illatom, hihetetlen harmónia van benne, magával ragad, pihe-puha, legszívesebben magamra is kenném .A Nyári eső is nagy kedvenc. A Ragyogó nap is egy nagyon finom illat, de én személy szerint az édes illatot nem annyira kedvelem. Majd szembesültem azzal is, hogy rendkívül puhák és simák a ruhák, olyannyira, hogy volt olyan ruhadarab / nadrág /amit korábban vasalás nélkül lehetetlen lett volna felvenni, s most ha nem magam látom, nem hiszem el : NEM KELLETT KIVASALNI !!! Megfogalmazódott bennem, hogy biztosan vasaláskönnyítő van benne… Én korábban ilyet nem tapasztaltam, pedig sok-sok öblítőt kipróbáltam már, amire még rá is volt írva: A fehér ruhákat 40 fokon maradéktalanul tisztára mossa. De az igazi kihívás a konyhai törlőkendők voltak . Nagyon nagy várakozással voltam! Ennek a folyamata eddig az volt, hogy egy éjszakára beáztattam nagyon erős, fehér ruhához való mosóporral, majd másnap ezt a vizet leöntöttem, majd be a törlőkendőket a mosógépbe, jó sok erős mosópor és 60 fok. De amikor lejárt a mosás, 70%- ban vissza kellett tennem még egy adag klórtartalmú fehérítővel egy rövid programon átmosni. Ezért vártam annyira, hogy na, lássuk, mire képes a mosódió labda és egy kis Aktivátor 60 fokon. Nem hittem a szememnek, gyönyörű tisztára mosta a törlőkendőket !! Ez csak egy pont volt az i-re ahhoz ,hogy maradéktalanul meggyőzött .Csodálatos a kivitelezése is, nagyszerű a helytakarékossága is. Egy pici polcon minden elfér, szemben azzal, hogy eddig óriás méretű műanyagflakonok uralták a fürdőszobát, mert a polcokra fel sem fértek. Csak gratulálni tudok, hogy végre ilyen csodálatos terméket is lehet végre magyar boltokban kapni, és nem valami külföldi internetes oldalról rendelve hozzájutni. A termék tökéletesen kidolgozott, a legapróbb részletekre is figyelve! Kifinomult, harmonikus, esztétikus, jó kézbe venni. Látszik, hogy ez a termék elhivatott emberek által, szívvel-lélekkel készült! Bárcsak sok-sok termékről elmondható lenne! Büszke vagyok rá, hogy magyar termék! Engem teljes mértékben meggyőzött, csak ezt a termékcsaládot fogom használni! Hálásan köszönöm!
  Z.Zsoltné Tünde
  Nyíregyháza

Vásárold meg akár most online a következő partnereinknél! Kattints!

Vagy keresd a nagyobb Tesco, Reál, Coop üzletekben és az Eurofamily-ben!

Üzenet küldése
Az alábbi mezők kitöltésével azonnal elküldheted nekünk kérdésedet, üzenetedet. Kollégánk hamarosan válaszol, vagy visszahív!